Κρεμάστε τις ... αγαπημένες σας φωτογραφίες!

12:37 μ.μ. |

Η εκτύπωση οποιασδήποτε φωτογραφίας σε καμβά ή ακόμη και ταπετσαρία τοίχου με ή χωρίς επεξεργασία είναι πλέον εύκολη υπόθεση αν απευθυνθείτε σε κάποιο φωτογραφείο.
Αν επιθυμείτε να έχετε το ίδιο σχεδόν αποτέλεσμα χωρίς να ξοδευτείτε μπορείτε απλά να κολλήστε μια φωτογραφία σας σε καμβά!
Μοιάζει Με Πίνακα Κι Όμως Δεν Είναι!
και πώς να μετετρέψετε τη φωτογραφία σας σε πίνακα!

Μια άλλη πρόταση από την Ξυλοτεχνική Λάρισας είναι να κολλήσετε μια φωτογραφία-αφίσα πάνω σε λεπτό MDF και στη συνέχεια να περάσετε ένα λεπτό
σαγρέ φιλμ πάνω της. Μετά από αυτό η αφίσα δεν χρειάζεται τζάμι, αποκτά μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, δεν αλλοιώνονται τα χρώματά της και μονώνεται, που σημαίνει ότι μπορεί να καθαριστεί ακόμα και με βρεγμένο πανί!
Επεξεργασία Αφίσας
Επίσης θα δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε φωτογραφίες με pixels ή κουκίδες εδώ.Θα τις εκτυπώσετε σε μεγάλες διαστάσεις για να διακοσμήσετε επιφάνειες τοίχων.
Ή εκτυπώστε τμηματικά σε σελίδες Α4 μιας υψηλής ανάλυσης φωτογραφία σας και κολλήστε τες πάνω σε ξύλο ή καμβά αφήνοντας ελάχιστα εκατοστά κενό ανάμεσά τους για να πετύχετε το παραπάνω αποτέλεσμα.


Δείτε μια ακόμη ωραία ιδέα: ντύνουμε με ύφασμα ή χαρτί ένα πίνακα από φελιζόλ και κολλάμε πάνω δυο κομμάτια καμβά. Στο πάνω κομμάτι κολλάμε εννιά μικρές φωτογραφίες ίδιου μεγέθους. Για να μην φαίνονται οι ενώσεις βάζουμε λεπτές λωρίδες από το ύφασμα ή το χαρτί ανάμεσα στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας πινέζες και κόλλα. Κάτω ντύνουμε τον καμβά με ύφασμα και με πινέζες στερεώνουμε ένα ημερολόγιο!
Easy Crafts with Photos
και επίσης...μια ιδέα κορνίζας με ασπρόμαυρη ματ φωτογραφία που ζωντανεύει με ελάχιστες πινελιές χρώματος που θα προσθέσετε εσείς ( θα χρειαστείτε μόνο λαδομπογιά στο χρώμα που θέλετε και μπατονέτα!
- How-to Hand-Tint Photos ) Α...και κουμπιά περιμετρικά της κορνίζας!
Όπως και να΄χει, όπως και να είναι, οι δικές σας φωτογραφίες αποτελούν για τη διακόσμηση του σπιτιού μικρά και ''ανεκτίμητης'' αξίας έργα τέχνης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου