10 ιδέες για χειροποίητα καδράκια!

11:05 π.μ. |

Πάρτε κομμάτια υφάσματος ή ταπετσαρίας και κολλήστε τα πάνω σε καμβάδες! Bella Dia: Fabric Panels: How To



Xρησιμοποιήστε δύο ή και περισσότερους καμβάδες για να μιμηθείτε την τεχνική split painting, δηλαδή πίνακες σε συνέχειες! Όσο απλό και αν είναι το σχέδιο(ακόμη και ένα κλαδάκι με ανθάκια που απλώνεται σε δύο ή τρεις άσπρους καμβάδες -το έχω δεί!) το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!
Μήπως σας βρίσκονται κουμπιά, κορδέλες ή κλωστές κτλ σε διάφορα σχήματα ή μεγεθη και χρώματα; Αξιοποιήστε τα φτιάχνοντας χρωματιστούς πίνακες!


Να και δύο ιδέες από την αγαπημένη μας ανεράιδα!




πανεύκολα και για εμάς που δεν "πιάνει το χέρι"!




Αν σας αρέσουν τα ζωντανά χρώματα, φτιάξτε πίνακες από τσόχα ή όποιο ύφασμα θέλετε!(αν και πήρα την ιδέα από εξώφυλλο τετραδίου!)
Μια ωραία πρόταση για παιδικό δωμάτιο είναι να κλείσετε μέσα σε καδράκι ένα αγαπημένο πραγματάκι του μωρού σας πχ το πρώτο του ρούχο, ρούχα από κούκλες...ή μια σαλιάρα του!

 Μια εντυπωσιακή και πιο ιδιαίτερη τεχνική ειναι το scrapbooking.Πρόκειται για συνδιασμό φωτογραφιών με άλλα υλικά, για να δημιουργηθούν όμορφα λευκώματα, κάρτες, εξώφυλλα, αλμπουμ και γιατί όχι πίνακες μοναδικοί με τη δική μας ταυτότητα.Πληροφορίες, ιδέες και υλικά θα βρείτε και εδώ!

Scrapbooking.gr
Mετατρέψτε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε πίνακα! Μια φωτογραφία πλέον μπορεί να τυπωθεί σε καμβά στις διαστάσεις που θέλετε!
Και τελευταία μια πρόταση έκπληξη που μπορεί να αποτελέσει λαχταριστό δωράκι απο τις Συνταγές της παρέας: Καδράκια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Δείτε ακόμη:
Χειροποίητα καδράκια (μέρος β΄)!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου